Dagsorden

20. mødedag, tirsdag den 13. maj 2014, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 46

Imm./pkt.: 50
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en redegørelse om muligheden for udvikling af en grønlandsk smykkeproduktion til eksport baseret på småskala minedrift af smykkesten. Redegørelsen bør også beskrive barrierer og muligheder for eksport af grønlandsk producerede smykkesten.
(Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 30
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges, at arbejde for igangsættelse af projektering af kollegiebyggeri i Danmark, der skal bruges af grønlandske studerende i Danmark.
(Medlemmer af Inatsisartut for Siumut og Atassut)

Imm./pkt.: 169

Imm./pkt.: 106
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at ændre afgræsningerne for forvaltningsområderne for kystnært fiskeri efter hellefisk i Upernavik, Uummannaq og Qeqertarsuaq, efter de anvisninger, som er anført i beslutningsforslagets begrundelse og bilag 1 til 4.
(Medlem af Inatsisartut Karl-Kristian Kruse, Siumut)

Imm./pkt.: 156
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at sikre årlige evalueringer af behandlingsindsatsen overfor kystens psykiske syge og kvaliteten heri. Evalueringsindsatsen bør foretages af de berørte klienter samt af behandlerpersonalet.
(Medlem af Inatsisartut Agathe Fontain, inuit Ataqatigiit)