Dagsorden

32. mødedag, tirsdag den 31. maj 2016, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 99
Afstemning om Ændringsforslag fremsat af Naaja H. Nathanielsen Løsgænger, Per Rosing-Petersen Partii Naleraq og Sara Olsvig og Peter Olsen Inuit Ataqatigiit forkastet.
Forslag til inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at arbejde for et forbud mod affaldsdeponering i forbindelse med udvinding af uran og andre radioaktive stoffer i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 68
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges senest til FM 2017 at fremsætte forslag til ændring af den gældende lovgivning således, at hvervet som medlem af menighedsrepræsentationerne vil blive betragtet som borgerligt ombud.
(Medlem af Inatsisartut Anthon Frederiksen, Partii Naleraq)

Imm./pkt.: 137
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut senest til FM 2017 at fremlægge en redegørelse til belysning af mulighederne for at etablere en juridisk kandidatuddannelse i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Ineqi Kielsen, Siumut)

Imm./pkt.: 118
Forslag til Inatsisartut beslutning om, at der i forlængelse af udvidelsesarbejdet af vandkraftanlægget i Qorlortorsuaq undersøges, om hvorvidt Alluitsup Paa kan indgå i den udvidede elproduktionen. I den forbindelse foreslår jeg at Naalakkersuisut bemyndiges til EM 2016 at undersøge hvor meget en sådan tilkobling vil beløbe sig til, således sagen derudfra kan behandles i Inatsisartut.
(Medlem af Inatsisartut Kalistat Lund, Inuit Ataqatigiit)