Dagsorden

13. mødedag, tirsdag den 4. October 2016, kl. 10:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Forlag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut bemyndiges til at implementere fiskeindustritakster for levering af el- og vand for landbaserede slagterier som eks. Neqi A/S og Lilleholm Aps, således at de sidestilles med fiskerierhvervet som betaler 41,5 % af den lokale enhedsomkostning for Nukissiorfiits produktion og levering af el, vand i hver enkelt by og bygd.
(Medlem af Inatsisartut Jens Immanuelsen, Siumut)

Imm./pkt.: 110
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut senest til EM 2017 på lægges at fremlægge et forslag, hvorefter der vil kunne ske hel eller delvis eftergivelse af fåreholderes gæld, ved salg eller overdragelse af fåreholdersteder.
(Medlem af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit)

Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en undersøgelse, der skal afdække, i hvilket omfang der vil være samfundsøkonomiske gevinster ved at gennemføre tiltag til yderligere nedbringelse af operations-ventetiderne. Undersøgelsen skal afdække, hvilke muligheder der er for at nedbringe ventetiderne, og hvad udgifterne vil være. Undersøgelsen skal indeholde anbefalinger.
(Medlem af Inatsisartut Justus Hansen, Demokraterne)

Imm./pkt.: 5
Valg af medlemmer og suppleanter til råd og nævn.
(Formandskabet for Inatsisartut)