Dagsorden

9. mødedag, onsdag den 20. april 2016, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 37-5
(Rækkefølgen over Naalakkersuisut til spørgetimer kan ses under dokumenter)
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 10:00 til 11:00. ( Jvf. § 37 stk. 5.)
()

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 53
Afstemning om Ændringsforslag til 2. behandlingen fremsat af Anlægsudvalget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at sørge for, at alle borgere, der modtager varme fra Nukissiorfiit får installeret individuelle varmemålere således, at det bliver sikret, at enhver borger udelukkende betaler for sit eget varmeforbrug. Dette skal være igangsat senest den 1. januar 2017.
(Medlem af Inatsisartut Michael Rosing, Demokraterne)

Imm./pkt.: 82
Forslag til inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut senest i 2017 i medfør af § 3, stk. 2 i Inatsisartutlov nr. 27 af 18. november 2010 om sundhedsvæsenets styrelse, organisation samt sundhedsfaglige personer og psykologer pålægges, at fastsætte nærmere regler for psykologer, der udøver deres faglige virksomhed inden for sundhedsvæsenet, hos andre offentlige myndigheder og i private regi.
(Medlem af Inatsisartut Steen Lynge, Atassut)

Imm./pkt.: 54
Afstemning om Ændringsforslag til 2. behandlingen fremsat af Lovudvalget
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut til EM2016 omdeler en redegørelse, som gennemgår lovgivningens regler om tilknytningskrav til det grønlandske samfund, og vurderer relevansen af hver enkelt. Redegørelsen skal på denne baggrund vurdere, om borgernes kontakt til det offentlige vil kunne lettes ved indførelsen af et nationalt ID-kort.
(Medlem af Inatsisartut Michael Rosing, Demokraatit)