Dagsorden

23. mødedag, torsdag den 12. maj 2016, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 51
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en undersøgelse af fordele, ulemper og økonomiske konsekvenser ved at indføre et lovkrav om, at der skal udfærdiges tilstandsrapport ved handel med fast ejendom samt et lovkrav om, at der i samme forbindelse skal udarbejdes energimærkning af ejendommene. Undersøgelsen skal desuden klarlægge forsikringsbranchens eventuelle krav og ønsker til medvirken i en ordning om ejerskifteforsikring. Undersøgelsen skal omdeles til Inatsisartut inden 1. januar 2017.
(Medlem af Inatsisartut Justus Hansen, Demokraterne)

Imm./pkt.: 31

Imm./pkt.: 86
Ændringsforslag til 2. behandlingen fremsat af Anlægsudvalget
Forslag til Inatsisartut-beslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at fremsætte forslag til ændring af tilbudsloven med henblik på at støtte op om de entreprenører, der ønsker at anvende byggematerialer af landets egne ressourcer.
(Medlemmer af Inatsisartut Aqqaluaq B. Egede, Inuit Ataqatigiit og Per Rosing-Petersen, Partii Naleraq)

Imm./pkt.: 146
1. beh. 6/10-2015
Ændringsforslag til 2. behandlingen fremsat af Naalakkersuisut vedtaget

Imm./pkt.: 95
2. beh. EM 2016
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut til EM 2017 at fremsætte ændringsforslag til Inatsisartutlov nr. 2 af 15. maj 2014 om arbejdsmarkedsydelse, således, at der ikke foretages modregning af modtagers arbejdsmarkedsydelse ved 2 på hinanden efterfølgende arbejdsdage i en udbetalingsperiode på 14 dage.
(Medlem af Inatsisartut Agathe Fontain, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 36
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkerssuisut pålægges senest til FM 2017 at fremlægge en redegørelse om mulighederne for at tillægge beherskelse af det grønlandske sprog og kendskab til forhold og levevis i vort land større vægt ved besættelse af stillinger i det offentlige og i offentligt ejede virksomheder, således at der ved stillingsbesættelser tages hensyn til det grønlandske folks berettigede krav på respekt for vort sprog og vor kultur.
(Medlem af Inatsisartut Vivian Motzfeldt, Siumut)