Dagsorden

29. mødedag, onsdag den 4. juni 2014, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Spørgetime i tidsrummet fra kl. 11:00 til 12:00. ( Jvf. § 37 stk. 5.)

(Se listen her)
()

Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 176
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges at præcisere og sikre, at børn og unge mellem 16 og 24 år med vidtgående handicap, der er på midlertidigt ophold udenfor Grønland, skal have ret til 2 årlige besøgsrejser til Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Agathe Fontain, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 38
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges ved EM2014 at fremlægge forslag til ændring af Landstingslov nr. 18 af 31. oktober 1996 om fiskeri og Landstingslov nr. 12 af 29. oktober 1999 om fangst og jagt, således at ikke-erhvervsmæssig fiskeri, fangst og jagt kun må udøves efter tre års fast tilknytning til det grønlandske samfund.
(Medlem af Inatsisartut Lars Mathæussen, Siumut)

Imm./pkt.: 171
Forslag til forespørgselsdebat om hvorledes vi kan udjævne leveomkostningerne mellem større og mindre beboede steder samt i forhold til yderdistriktsområderne, eksempelvis set i forhold til udgifterne til sunde fødevarer, elektricitet samt vand og varmeudgifter.
(Medlem af Inatsisartut Juliane Henningsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 157
Forslag til forespørgselsdebat om hvordan og hvorledes Selvstyret og kommunerne i fællesskab kan sikre en mere ensartet og bedre behandling af de psykiske syge bosiddende i kysten.
(Medlem af Inatsisartut Agathe Fontain, Inuit Ataqatigiit)