Dagsorden

20. mødedag, mandag den 9. maj 2016, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 18

Imm./pkt.: 34
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges under FM2017 at fremlægge en redegørelse for, hvordan fuld udnyttelse af fisk og skaldyr kan fremmes - samt, hvordan der kan sikres en højere grad af forædling af fiskeriressourcen i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Jess Svane, Siumut)

Imm./pkt.: 127
2. beh. EM 2016
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en grundig redegørelse til fremlæggelse senest ved EM2017 som belyser de forskellige grunde der kan være til, at et stigende antal personer vælger at for-lade vores land, samt om hvilke tiltag der bør tages for at sikre, at vende denne udvikling.
(Medlem af Inatsisartut Sara Olsvig, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 67
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en redegørelse, som beskriver muligheder og udfordringer ved udnyttelse af Grønlands allerede udnyttede samt uudnyttede vandkraftpotentialer til energiforsyning her i landet og med henblik på eksport. Redegørelsen skal endvidere beskrive finansieringsbehov og finansieringsmuligheder ved etablering af vandkraftværker og dertilhørende infrastruktur. Redegørelsen skal omdeles til Inatsisartut senest i forbindelse med EM2017.
(Medlem af Inatsisartut Anthon Frederiksen, Partii Naleraq)

Imm./pkt.: 39
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges senest til FM 2017, at fremsætte et lovforslag, der ændrer Råstoflovens § 45c således, at diamant, rubiner, safir, smagrad, chrysoberyl og opal kan indsamles efter reglerne i §§ 45 til 45 a.
(Medlem af Inatsisartut Peter Olsen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 137
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut senest til FM 2017 at fremlægge en redegørelse til belysning af mulighederne for at etablere en juridisk kandidatuddannelse i Grønland.
(Medlem af Inatsisartut Ineqi Kielsen, Siumut)